Zalig relaxen in de tuin in uw eigen zwembad? Het kan perfect met onze ruime keuze aan betonnen zwembaden op maat , een skimmer zwembad, overloopzwembad of infinity zwembad allemaal mogelijk en uitgevoerd volgens de regels van de kunst in het materiaal van uw keuze. Uw wens is onze opdracht.

Een binnenzwembad, aangepast aan de stijl van uw woning? Met een inloopdouche, sauna of jacuzzi? Modern of klassiek? Een gewaagd ontwerp? Bij De Jaegher Zwembaden vindt u het allemaal. Geplaatst met vakmanschap, dat spreekt voor zich.

Bouwkundige zwembaden

Zwembaden voor binnen of buiten. 
Afhankelijk van de beschikbare ruimte kiest u een bad volgens de architectuur van de woning.

De grootte van het zwembad heeft hier geen beperkingen.
Met de vorm van de trap kan creatief te werk worden gegaan en dit volgens uw noden, modern of klassiek.

Wij bieden u tal van mogelijkheden.
Er zijn 2 types zwembaden, namelijk met skimmer of een overloop zwembad.
De inbouwonderdelen zijn uit ABS , wit of in kleur of de inox als luxe uitvoering.
De binnenafwerking kan in polyester of liner, kleur naar keuze en mozaïek als luxe uitvoering.

Monoblok zwembaden

U wil een zwembad en het moet snel gaan? Kies dan voor een monoblok zwembad . Wij plaatsen deze voorgevormde zwembaden in z'n geheel in een vooraf gegraven put. Stijlvol, keuze uit verschillende modellen én zwemklaar binnen een week. Met monoblok geniet u snel van uw investering.

Rivierapool

Rivierapool heeft 2 series :

De Style serie heeft 2 modellen: Ancona en Mondena.

Het is een modern monoblock zwembad uit stock leverbaar en voor een zeer vriendelijke prijs . Het zwembad is als kleur grijs Papyrus en  uitrustingspakket is inbegrepen bij de levering. Optioneel kunt u kiezen voor de lamellenafdekking Integra 2-13 die niet alleen uw zwembad afdekt, maar vanwege de onderwaterzitbank ook nog eens ter ontspanning gebruikt kan worden.

D-Line serie heeft meerdere modellen: Ancona , Mondena , Linear , Rome en wetlounge

Uw monoblok op maat , verschillende modellen zijn zelfs verkrijgbaar als overloopzwembad , volledig te configureren volgens uw noden. Hoe haalt u deze luxe in huis? Een vraag die vele professionele „Watershape Designers“ over de hele wereld zich hebben afgevraagd. Een verfrissende duik of juist relaxen aan de rand van het zwembad, aquafitness of juist ontspannen rond dobberen op het water. Life meets Water, hoe laat je deze elementen samensmelten. >

RivieraPool heeft hierop het antwoord: WetLounge, een geheel nieuwe manier van loungen waarbij u alle mogelijkheden van uw zwembad volledig benut. Een prefab inbouwzwembad met een nog niet eerder vertoond ontwerp, een geheel nieuw en innovatief design. Technisch gezien wordt het zwembad d.m.v. een ondiepwaterzone met 1 of 2 meter verlengd met een diepte van 15 cm. Optisch gezien zorgt deze verlenging ervoor dat het wateroppervlak een ruime en rustige uitstraling heeft.

Whirlpool

Zalig toch, zo'n whirlpool? De Jaegher Zwembaden biedt een breed pallet aan mogelijkheden, van eenvoudige modellen tot uitermate luxueuze oplossingen. Met verwarming en natuurlijk perfect afgewerkt tot in de puntjes.

Sauna

Wij bieden tal van sauna's aan zoals de traditionele Finse en infrarood op maat gemaakt . U kan bij ons ook terecht voor welness projecten waar combinaties kunnen gemaakt van sauna's en onder andere ook de stoomcabine.

Totaalprojecten

Wij bouwen uw droom zwembad, poolhouse of aanbouw voor binnenzwembad met hoge kwaliteitsmaterialen.

Heeft u een project om uw zwembad te bouwen met alles erop en eraan van A tot Z, dan bekijken wij de mogelijkheden samen met u. Buiten afwerking zoals terras, douche, buitenkeuken, tuinverlichting of sfeermuziek: alles is mogelijk.

De poolhouses worden zowel binnen als buiten afgewerkt, bijvoorbeeld in gevelsteen of gecombineerd met hout. Alles is mogelijk. Afwerking binnenin met eventueel een inloopdouche, relaxruimte, op maat gemaakte sauna en whirlpool.

Idem voor een binnenzwembad met een aangepast ontvochtinging systeem.

Alle materialen zijn vrij te kiezen.