Filterinstallaties

De filterinstallatie is een onontbeerlijk element om het water vrij te houden van vuil, bacteriën en andere storende elementen. Omdat het zo belangrijk is opteren wij enkel en alleen voor de beste materialen. Van  eenvoudige, maar zeer adequate installaties tot gesofisticeerde oplossingen met touchscreen en interactieve features en domotica : De Jaegher Zwembaden plaatst en onderhoudt alles volgens de regels van de kunst.

Waterbehandeling

Relaxen in een 100% gezonde en veilige omgeving is van het grootste belang. De Jaegher Zwembaden zorgt voor de juiste waterbehandeling met ontsmetting naar keuze. Automatische chloordosering, algenvrije behandeling, zoutelektrolyse, vloeibare zuurstof en chlorozon op basis van gewoon keukenzout ... wij maken enkel gebruik van kwalitatief hoogstaande, veilige en bewezen oplossingen.

De Chlorozoninstallaties voldoen aan de hoogste eisen van waterkwaliteit , deze techniek wordt volautomatisch aangemaakt met keukenzout waarmee men een perfect hoog desinfectiemiddel verkrijgt . 

Onderhoud

Een binnen- of buitenzwembad is een ongekende luxe. Maar ook de mooiste en stijlvolste zwembaden hebben nood aan onderhoud. Geen tijd of zin om het zelf te doen? Geen nood, De Jaegher Zwembaden biedt ook oplossingen voor een regelmatig en vooral efficiënt onderhoud.